Sa Invatam Sa Tricotam Modele - Modelele sunt concepute sau preluate de la batranii nostri si se adreseaza tuturor persoanelor cu experienta in arta crosetatului si tricotatului dar mai ales incepatorilor. Trimiteți prin e-mail Postați pe blog.


Pin On Knitted Patterns For Everyone

Invatam sa tricotam sosete.

Sa invatam sa tricotam modele. Model de crosetat cu picioruse duble in V. Sa invatam sa crosetam si sa tricotam. Sa invatam sa tricotam.

Sa invatam sa crosetam si sa tricotam. Sa invatam sa crosetam si sa tricotam. Piftie de curcan Acum 7 luni fire ochiuri și andrele hai la tricotat modele.

Crosetatul si tricotatul sunt indeltniciri foarte vechi. Ne-am dori să fim ca într-o sezatoare. Caciula crosetata partea I-a a II-a bascute bunaaa o prietena m-a rugat sa-i fac o bascuta dar eu am facut 2.

Modele de crosetat sau tricotat. Va vom arata progresele noastreProiect realizat in colaborare cu Da. Sa invatam sa tricotam si sa croseta.

Puteti exersa intai pe o bucatica de proba dupa care sa incercati lucruri mai complicate. Crosetatul si tricotatul sunt indeltniciri foarte vechi. Punem pe andrele 50 pentru fir mediueu am pus 46 de ochiuri deoarece am firul mai gros.

See more ideas about knitting stitches knitting tutorial knitting techniques. Pulover crosetat Publicat de Unknown la 2050. Astazi va prezint un tutorial de inspiratie un model de crosetat simplu si de efect potrivit pentru orice articol crosetat.

Si vom tricota un elastic de aproximativ 10 cm alternand doua ochiuri pe fata si. BunaSunt insarcinata cu o cireasa de iunie si multumita site-ului dvs micuta mea are parte pana acum de primii botosei si de un cardigan tricotate de mami si desigur realizate dupa indicatiile gasite pe site-ul dvsMarturisesc ca de tricotat n-am tricotat decat in scoala generala adica acum 1000 de ani si nestiiind decat baza aveam nevoie de cineva sa-mi explice cum sa fac noi modele. Model cu decolteu rotund confectionat.

Mai multe modele gasiti pe httpelucrudemanablogspotro. Tine amandoua andrelele in mana dreapta iar cu stanga apuca firul conform ilustratiei. Sa invatam sa tricotam.

Barfele nu isi au locul aici. Floare crosetata acelasi model ca mai sus dar cu 3 randuri de petale lucrata cu fir Tris croseta nr. Înainte de a cere aderarea în grup vă rugăm să citiți regulamentul grupului.

250300300 g fir bleu Drops Muskat 100 bumbac 100 m50 g. Modelele sunt concepute sau preluate de la batranii nostri si se adreseaza tuturor persoanelor cu experienta in arta crosetatului si tricotatului dar mai ales incepatorilor. Lucrul nu se incepe de la capatul firului ci de la o lungime de 30-40 cm.

Sa invatam sa tricotam si sa crosetam has 54004 members. Si vom tricota un elastic de aproximativ. Acest inceput poate fi folosit pentru a lucra rochite bluze jachete veste bolerouri etc.

Gerul de afara ma inspira asa ca astazi va propun sa invatam sa tricotam Nu nu este nicidecum un hobby de bunicuta ci un lucru placut si amuzant care te poate relaxa intr-o zi friguroasa de iarnaasa cum perioada aceasta ne ofera din. Bluza crosetata -platca rotunda-model steluta. Sa invatam sa crosetam si sa tricotam impreuna.

Floare crosetata mica lucrata cu fir Rosa croseta nr3. Aceasta este una din variantele de raglan crosetat. Vom invata un pic despre tehnici cum punem ochiurile si cum incheiem dar si despre diferitele tipuri de fibre pentru tricotat.

Putem executa in acest fel modele chiar pe obiecte tricotate la masina sau sa ascundem cu un. May 2 2018 - Explore Silvias board Sa invatam sa tricotam followed by 445 people on Pinterest. Gerul de afara ma inspira asa ca astazi va propun sa invatam sa tricotam Nu nu este nicidecum un hobby de bunicuta ci un lucru placut si amuzant care te poate relaxa intr-o zi friguroasa de iarnaasa cum perioada aceasta ne ofera din plin.

Punem pe andrele 50 pentru fir mediueu am pus 46 de ochiuri deoarece am firul mai gros. Invatam sa tricotam sosete. Va asteptam maine la 835 la cafeluta cu al doilea episod al proiectului CARDIGANIADA.

A inceput sa-mi placa sa fac bascute pt domnisoare coch. Gerul de afara ma inspira asa ca astazi va propun sa invatam sa tricotam Nu nu este nicidecum un hobby de bunicuta ci un lucru placut si amuzant care te poate relaxa intr-o zi friguroasa de iarnaasa cum perioada aceasta ne ofera din. 2 - Cu ambele andrele agata firul si trece-l prin bucla din stanga si apoi prin cea din dreapta.

O bluza crosetata perfecta pentru. Andrele nr35 si nr4 croșeta nr3. Vesta unisex pentru bebelusi Acum 7 luni do it.

Este bine ca tricotul de baza sa nu fie prea subtire. Nu ne-au placut niciodata si dorim să fie liniste și pace în acest grup. Crosetam si tricotam impreuna.

Sa invatam sa crosetam si sa tricotam.


Pin On Tricotaje Manuale


Pin On Mom S


Pin On Yummy


Pin On Tricotaje Manuale


Pin On Clever Crafts


Pin Auf Croșetare


Pin On Paturi Crosetate


Pinterest


Pin On Diagrame


Modele Tricotate Ajurate Knitted Patterns


Pin Na Doske Crocheted Blouse


Pin On Knitting Stitches


Pin By Geta Dobrogeanu On Videos Croche Crochet Geek Crochet Crochet Granny Square Tutorial


Pin On Diagrame


Related Posts